Menu
Gildia Pióra na Patronite

o 5:30 rozwiałeś mą nadzieję
na wspólną
pachnącą kawą
sobotę
taką bez zegara
bez pośpiechu
za to z cichym westchnieniem
przy dotyku dłoni

o 5:30 zwariowł budzik
... to nic
sobotę też mogę spędzić samotnie
sama zaparzę kawę
a dłonie schowam w rękawy
bo jeszcze nie wiem
co z nimi
począć

3565 wyświetleń
41 tekstów
14 obserwujących