Menu
Gildia Pióra na Patronite

... Kwadratowa ...

O przeklęty przeze mnie dniu

Nie pucuj mną swoich fascynacji
niech się zakurzą
zapomnij o mnie.

Miałeś nigdy nie nadejść
umrzeć męczeńską śmiercią
w zarodku
wyobrażeń
A
schizofreniczne żale
obcych głosów
mdlą moje nogi

Chudnie moje serce
ustami bezkalorycznymi
karmione

Wnętrze trawi
robak odrzucenia
i...

Nie poprzestaje...
To ja zanikam
wtapiając się w tło oddechów

Niesie mnie byle jaki uśmiech na czyichś ustach
by tylko być
by przetrwać.

22 534 wyświetlenia
262 teksty
48 obserwujących
  • Nutricia

    21 September 2012, 12:03

    ...kawałek zrozumienia czasem lepszy od uśmiechu ...

  • 21 September 2012, 11:39

    Piękny...
    uśmiechu Ci nie zostawiam, bo jeszcze powiesz, że... byle jaki ;)
    Pozdrawiam.