Menu
Gildia Pióra na Patronite

O północy

O północy
W ogrodzie nienawiści
Posiałeś nieświadomie
Kwiaty zła

O poranku
Przekroczyłam granicę
Pomiędzy dobrem a złem

Teraz leżysz martwy
W mych ramionach
A ja ubrana w otchłań
Czuję jednak tylko pustkę ...

8845 wyświetleń
147 tekstów
5 obserwujących
  • RozaR

    30 December 2017, 14:56

    smutne bo naiwne i infantylne

  • kati75

    30 December 2017, 09:51

    smutne...