Menu
Gildia Pióra na Patronite

O nocy moja kochana
Jak dobrze cię już witać
Zabierz mnie znów do rana
W tą niemą podróż, zanim zacznie świtać...

I nie daj mi rozmyslać
O tym co już było
Lecz chwyć mnie mocno za rekę
By 'dobro' się nie skończyło

Jestem gotowa unosić się wysoko
Nad marzeniami pełnymi uniesień
Bo teraz rozumiem sens zycia...
Gdyż nadeszla jesień

I nie jest ona szara, ani kolorowa
Nie jest też smutna, lecz żyje od nowa
Nowa ja, nowe myśli i pragnienia
Gdzie by tu uciec...od urzeczywistnienia

1205 wyświetleń
12 tekstów
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!