Menu
Gildia Pióra na Patronite

Odszedłes

O! I już znikłeś...
Byłeś lecz Cię nie ma
A ja tu czekam
Chyba już nie wrócisz
Tęsknie
Dlaczego mnie zostawiłeś?
Myślisz, że nie mam uczuć?
Że Cię nie potrzebuję?
Że gdy odchodzisz po prostu się pożegnam?
Cóż...

2138 wyświetleń
23 teksty
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!