Menu
Gildia Pióra na Patronite

Znajdźmy siebie

o czym marzę
o tym
by w moim pięknym kraju
ułożyć sobie życie

jak dotąd idzie mi kulowo
ale myślę że w końcu
znajdę moje szczęście
na pewno będę szczęśliwy

poranek jaki jest smutny
bez ciebie
wiem że tam jesteś
i uśmiechasz się do mnie
i życzysz mi jak najlepiej

wiesz co
w moim ogrodzie
zakwitły czerwone róże
myślę że to znak

te czerwone krwiste kwiaty
są jak nasze serca
pełne piękna i miłości
zatem znajdźmy siebie

8197 wyświetleń
111 tekstów
1 obserwujący
  • kukaczka

    4 July 2021, 18:33

    ..trochę pokuśtykasz i znajdziesz 😉