Menu
Gildia Pióra na Patronite

modlitwa do (nie)mojego Boga

o co mogę prosić
jak daleko mogę posunąć się
w swoich pragnieniach
czy mam prawo kochać ten owoc zakazany

(bądź miłościw mnie grzesznej)

wszechmocny Boże
czy słyszysz me wołanie

(zmiłuj się nade mną)

prosiłam o ciebie
w każdej mojej modlitwie
ale przecież twój Bóg
nie mówi w moim języku

18 931 wyświetleń
158 tekstów
24 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!