Menu
Gildia Pióra na Patronite

nowy dzień
zbieramy się w sobie
i w drogę
w kolejny rejs po dniu
od stóp do głów
zanurzeni w powietrzu
i tylko wiatru zazdroszczę
że może być tam i tu...

348 862 wyświetlenia
2819 tekstów
29 obserwujących
  • m.M

    7 August 2011, 09:51

    widzisz, ja nie tworzę
    ja tylko sprzątam mój mózg,
    zatem dobrze czy źle - n i e i s t o t n e. ;)