Menu
Gildia Pióra na Patronite

Mój wschód słońca

Nowy dzień budzi się rozdzierając chmury
Promienie słońca jak ostre miecze tną obłoki
Znów rozkładam kolorowy kramik moich marzeń
Znów czekam z nadzieją, że może ktoś się zjawi
Może wpadnie jakiś "przyjaciel" w potrzebie
Może poznam kogoś, kto i tak kiedyś odejdzie
Czekając pogrążam się w swoich marzeniach
Tak mija każdy kolejny dzień- aż do zachodu słońca
Pomimo wszystko mam złudną nadzieję,
że życie niemal na pewno ma sen
Zapatrzony w zbliżający się zachód słońca...
rozpływam się w marzeniach...

6583 wyświetlenia
39 tekstów
2 obserwujących
  • mill

    21 June 2015, 13:27

    ...śliczny wiersz...fisz....

  • Malusia_035

    21 June 2015, 13:19

    bardzo piękny , ja uwielbiam wschody słońca wtedy rodzi się nadzieja :))

    Pozdrawiam :))

  • krysta

    21 June 2015, 13:17

    bardzo ładny wiersz z nadzieją... ;)
    pozdrawiam