Menu
Gildia Pióra na Patronite

W kosmosie jak i w sercu tyle jest niepoznanego

Nocne niebo
Zalotnie
Pokazuje swoją magię
Gwiazda spadająca
W nieznane
Podąża
Nad głową
Księżycowy teatr
Taki obłędny
Gotów jest do pokazu
Tylko brak jednego
Nie ma ciebie obok
Bo samemu patrzeć
Na to cudo
Jest pozbawione sensu

52 591 wyświetleń
396 tekstów
17 obserwujących
  • Monika M.

    9 June 2020, 11:42

    Wyżej kosmos.
    I tutaj kosmos:).