Menu
Gildia Pióra na Patronite

Literołak

Nocą upajam się
brakiem cielesności
własnej nazbyt mi
ciasnej.

Nocą zamieniam się
w Litery
Jestem Literołakiem

I (spa)ceruję
Po snach po-
-malowanych
na niebie(sko)

12 242 wyświetlenia
135 tekstów
3 obserwujących
  • Monika M.

    27 August 2020, 21:27

    Grunt... to, aby spacerować po podatnym-owym:)

  • 27 August 2020, 20:47

    O właśnie! Indygo! To chyba mój ulubiony kolor!

  • Monika M.

    27 August 2020, 19:50

    Sny indygo cerowane złotą nicią?
    A.D. 2020:)

  • 27 August 2020, 18:21

    Noc jest oazą spokoju. Może z pewnymi wyjątkami, które jednak potwierdzają zasadę.