Menu
Gildia Pióra na Patronite

Miłość non grata

Nocą tylko gwiazdy mi współczują
mgławicą światła otulając mnie
żadne ludzkie istnienie nie zrozumie
płaczę..
Istnieje miłość non grata
ciemność śpiewa
ona przybywa, by zgiąć mnie w pół
słychać duszy błagalne wołanie
bo nie można przestać kochać..
na zawołanie

-
Jeśli kiedyś to przeczytasz, odejdź z mego serca
błagam...

12 118 wyświetleń
188 tekstów
7 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!