Menu
Gildia Pióra na Patronite

...

nocą...
pod przymkniętymi
powiekami
płyną marzenia
lekko, beztrosko
niczym obłoki
po nieba
błękicie

tam...
świat idealny
choć nierealny
kusi i wabi
wciąga w swoje
ramiona bezkresne
silne
bezpieczne

jedyna...
przystań, gdzie
można zaistnieć
w każdym wymiarze
każdej postaci
bez strachu i obaw
o ból
o cierpienie

14 445 wyświetleń
126 tekstów
32 obserwujących
  • luterin

    8 July 2012, 23:03

    hmm...""jedyna przystań"...warto mieć...choćby w marzeniach...pozdrawiam:))