Menu
Gildia Pióra na Patronite

pod rynną

nocą
deszczową ulicą
włóczą się wspomnienia

zziębnięte
z wyrzutem zaglądają w okna

czuję duszące
objęcia ich spojrzeń

pomiędzy strugami
rozmytych świateł i dźwięków
twój głos i uśmiech

twój na pewno

tak
najchłodniej jest nad ranem
przyjdziesz
wiem to

wraz ze słońcem

30 318 wyświetleń
360 tekstów
51 obserwujących
  • silvershadow

    1 August 2015, 21:29

    Dziękuję Wam i serdecznie pozdrawiam.

  • Cris

    1 August 2015, 14:42

    tęskny i b. ładny.
    pozdrawiam.

  • Alfa Centauri

    31 July 2015, 21:55

    Też chciałabym to wiedzieć...