Menu
Gildia Pióra na Patronite

100622

nocą
cichutko i bez pożegnania
usnęłaś
choć żaden ptak nie śpiewał o tym że odejdziesz

nocą
zrozumiałam
że przecież tak wiele wiosen mogło być naszych
a żadnej już nigdy nie będzie
bo na zawsze wyrwano Ci duszę
a mi uśmiech
skrzydła
i serce

**Najlepszej Przyjaciółce

13 823 wyświetlenia
144 teksty
14 obserwujących