Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

Noc
szumi za oknem,
ciepłem
Powoli pęta.

Dotyka
Żarem wieczora,
Gładzi czoło
Wiatru jeziorem.

Nie pozwala
Zasnąć
Cień na ścianie.

Taki mały
Znak,
Nienazwanie.

2004-11-21

4467 wyświetleń
40 tekstów
10 obserwujących
  • awatar

    8 September 2010, 15:04

    Ładne +