Menu
Gildia Pióra na Patronite

Pytanie

Noc jeszcze niewyspana
Poranek leniwy
Nad głową ściśle utkana
szara płachta
Ulicę w kąpieli
Jeszcze chwila ciszy,
zanim narodzi się dzień
Będzie nowy, bez zmarszczek
Czy on mnie ugości?
Czy miłe będzie to spotkanie?

57 052 wyświetlenia
468 tekstów
17 obserwujących