Menu
Gildia Pióra na Patronite

Obecność Nikczemnej Damy

Noc jest mą porą,
mrok jest mym domem
a moja uroda nie przeminie nigdy ...

Kimże jesteś Ty,
która tylko w piekle strachu zauroczysz
i którą ujrzeć potrafią tylko zatrute oczy?

Twój urok odbiera mą urodę
na czas twej obecności a mrok mego domu
ukazuje mi najstraszniejsze obrazy
nie spotykane w normalnej rzeczywistości ...

Obyś nigdy już do mnie nie przyszła,
ale na wszelki wypadek twego powrotu,
zarygluje drzwi mej ciemnej posiadłości ...

71 035 wyświetleń
1135 tekstów
9 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!