Menu
Gildia Pióra na Patronite

nocą

noc jest jak Bóg
tylko krótsza
i mniej kocha

nie pozwala wchodzić dwa razy
do tej samej rzeki
papierosem strąca gwiazdy
z rzęs

wtedy robi się jasno

7495 wyświetleń
127 tekstów
11 obserwujących
  • 29 August 2013, 16:17

    Oo, dziękuję. :)

  • marka

    20 August 2013, 21:09

    Piękny wiersz.