Menu
Gildia Pióra na Patronite

Co z nami nie tak ( tik-tak )

Noc blednie ze strachu, dzień koszmarem się staje......
Nie mamy czasu na nic.....
W poczekalni życia, czasem przystajemy jedni za drugimi....
Następnie od nowa chwiejnym krokiem, dzień za dniem, ruszamy......
Noc za nocą, szybki sen, za krótkim się staje......
Każdego dnia od nowa to samo.......
Jak trybiki w zegarku ........tik tak, tik tak.....
Byle nie wypaść z rytmu.......
Idziemy, biegniemy......
Złapmy choć trochę oddechu.....
Zatrzymajmy się......
Nie, nie wolno nam, trzeba ruszyć....
Pora już iść, biec - dobiegnijmy tam, gdzie pozwolą nam wypocząć.......
Dokąd, gdzie to miejsce jest......?
Ruszaj zegar już odmierza czas......
Tik - tak....Tik - ta...Tik - t....Tik - ....Ti - ....T - ....

40 347 wyświetleń
275 tekstów
38 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!