Menu
Gildia Pióra na Patronite

Po czasie ja.

Nim znów zapomnę gdzie jestem
Staram się ogrzać stęsknione dłonie

Wsuwam je pomiędzy wczoraj a jutro
Nie czując już tej samej ilości słów

Mam na sobie promień Twojego cienia
Znów na plecach kładziesz moje sny

Błądze więc w prześcieradle jutra
Na zimne dziś.

17 753 wyświetlenia
221 tekstów
63 obserwujących
  • zapach_bzu

    1 September 2016, 11:35

    Fajne pisanie :)
    Pozdrawiam.

  • wdech

    31 August 2016, 22:59

    hm
    i kto w tym galimatiasie się połapie
    biedne prześcieradło

    he he

  • kszyszunia

    31 August 2016, 22:01

    Wzajemnie, Wariacie. ;)

  • 31 August 2016, 21:46

    Nie quś. :P Zmykam zanim obgryzę paznokcie do łokci. :D
    Miłego wieczoru. :))

  • kszyszunia

    31 August 2016, 21:41

    Mea culpa! ;p
    Strasznie wiercę się w łóżku, to prawda. :)
    Pozdrawiam również. :)

  • 31 August 2016, 21:35

    Zimne, bo rozkopałaś łóżko... wyszamotałaś prześcieradło. ;)
    Fajne.
    Pozdrawiam. :))