Menu
Gildia Pióra na Patronite

pokusa

nikt nie rodzi się
od razu mądry
nikt nie jest od razu
jak sokół bystry
najlepiej uczyć się
na błędach cudzych

gdy się płodzi
w myślach grzechy
wola zbyt słaba
by się oprzeć
umysł poddany
najwyższej próbie
wytrzymałości

93 756 wyświetleń
901 tekstów
21 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!