Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nikt nie powinien
tworzyć perspektyw w hałasie
Jedynie w zaciszu
własnych myśli
Bo nawet szept
może okazać się krzykiem rozpaczy
nad tym co utracone
i nie dane przywrócić

211 wyświetleń
3 teksty
1 obserwujący
  • A.H.♥

    21 December 2011, 16:11

    Przepraszam, ale co to ma do mojego wiersza?