Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz

KTOŚ TAKI JAK TY (ballada miłosna)

http://www.youtube.com/watch?v=i5NxqlB3DkY
NIGDY NAWET NIE ŚNIŁEM
O TAKIEJ DZIEWCZYNIE JAK TY
I NIE WIERZYŁEM, ŻE MOŻE
OCALIĆ MNIE KTOŚ TAKI JAK TY ...

MIAŁEM SEN A W TYM ŚNIE
Z CIEMNYCH CHMUR PADAŁ ŚNIEG ...
SZEDŁEM SAM POŚRÓD GÓR
A DZIEŃ JUŻ KOŃCZYŁ SIĘ ...

NAGLE TAM, W DALI HEN ŚWIATEŁKO PALI SIĘ ...
IDĘ WCIĄŻ POPRZEZ MROK, ALE JUŻ ZBLIŻAM SIĘ ...

JESTEM WIĘC, WIDZĘ CIĘ,
NA MNIE TY PATRZYSZ TEŻ
I JUŻ WIEM, ŻE TO TYŚ MOJĄ JEST ...

NIGDY NAWET NIE ŚNIŁEM
O TAKIEJ DZIEWCZYNIE JAK TY
I NIE WIERZYŁEM, ŻE MOŻE
OCALIĆ MNIE KTOŚ TAKI JAK TY ...

* Dla Joasi *

71 035 wyświetleń
1135 tekstów
9 obserwujących
  • Moon G

    18 August 2019, 09:42

    Cieszę się, że poruszyło twe serce. Coś jest z portalem, że można tu wejść tylko przez skrypt ... dopiero teraz wiem jak ...

  • WilceeQ`

    16 August 2019, 13:05

    Ojejku, jak dawno nie widziałam takiego wyznania - przeurocze! :)

  • Moon G

    15 August 2019, 06:37

    <3 <3 <3

  • Michaelowa

    15 August 2019, 06:35

    <3