Menu
Gildia Pióra na Patronite

Szmatka...

Nigdy wiecej
nie będę szła
cicho na palcach
by uniknąć starcia

Stanę twardo
z uniesioną głową
gdzie krzyknę
głośne STOP

Moje uczucia
czy mała osoba
nie są szmatką
do wycierania

Pechowa kobieta
z ogromną dusze
doskonale wie
ile znaczą słowa

Potrafią ranić
bądź uskrzydlać
więc stanę się
Twoją lekcją...

16.06.2022...

52 748 wyświetleń
691 tekstów
82 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!