Menu
Gildia Pióra na Patronite

nigdy nikogo

nigdy nikogo prócz Ciebie nie kochałem
za nikim tak nie tęskniłem
nikogo tak nie wypatrywałem
z nikim nie doznawałem
tak pięknego ognia rozkoszy
o nikogo tak nie walczyłem
na nikim oprócz Ciebie mi nie zależało

jedynie w Tobie odkryłem to Coś
co mają wyłącznie nieliczne
Twoja wrażliwość, pogodność i naturalność
jest moją nieustającą inspiracją
dla Ciebie oddycham
Tobą bije moje serce
bez Ciebie nie umiem już żyć

nigdy nikogo już nie pokocham

dla Żony

9455 wyświetleń
32 teksty
3 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!