Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nigdy nie zapytała
czy może wejść i się rozgościć
wkradła się niepostrzeżenie
jak niechciani goście.

Zasiała spustoszenie
zwykłą codzienność zabrała
pozbawiła nadziei
obdarzyła wątpliwościami.

Nie dała czasu na pożegnanie
wodospad z łez stworzyła
skradła Twój uśmiech
życia pozbawiła.

25 757 wyświetleń
400 tekstów
37 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!