Menu
Gildia Pióra na Patronite

Napisy Końcowe.

Niezrozumienie
kornikiem wkrada się w głowę
bo dlaczego nie rozumiecie?
i dlaczego...
no dlaczego!

Tak mało się śmiejecie...

Teraz
i ja nie rozumiem
bo jakże to pojąć mam
że wielu
takich "ja"

Nie rozumiem
bo nie chcę rozumieć
tak łatwiej jest
przyjemniej jest
i zapomnieć sobie mogę
ot tak
bo przecież...

Ale śmiejcie się
to i ja
kącik ust uniosę
i nie smućcie się
ja się posmucę

Nie wyłączaj
lubię napisy końcowe

81 777 wyświetleń
826 tekstów
102 obserwujących
  • dana1596

    5 August 2014, 10:58

    ostatnio oglądałam film, w którym wszystko co miało być na końcu było początkiem...ostatnia scena, aktorzy, obraz wycofany głęboko w akcji...gdyby tak można życie.....
    Ale niekiedy końcowe napisy są najciekawsze z całego...życia(filmu :) )