Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nieznajomy śpi...

...
Nieznajomy śpi...
tak słodko jakby nie istniał...
idę szeptem...
nocy kryształ
okrył nasze cienie rosą...
dobranoc nieznajomy...
trzymaj w dłoniach księżyc
do Twoich snów przyjdę boso
pocałunkiem utkanym z ust
szmaragdowych nimf nocy...
Anita Steciuk

15 431 wyświetleń
173 teksty
6 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!