Menu
Gildia Pióra na Patronite

Moja Miłość

Nie wiem czemu wielbię Cie
Tak na prawdę kochać chcę
Myślę o tym cały czas
I wciąż widzę razem nas
Lecz ja nie wiem co ty czujesz
Przecież ciągle mnie czarujesz
Spotykamy się co chwila
Choć nas dzieli cała mila
Widzę Cie na każdym kroku
Aż się łezka kręci w oku
Choć ten czas tak szybko płynie
Moich uczyć nie ominie
Potykamy się i siebie
Bezustannie wielbię Ciebie

6486 wyświetleń
62 teksty
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!