Menu
Gildia Pióra na Patronite

Głód

Nieustannie wracam
do chwil
gdy słowami tuliłeś
do snu

Dłońmi odpędzałeś niepokój
a śmiechem
przywracałeś mi radość

Dziś musi
wystarczyć
lapidarność Ciebie,
którą karmisz
moje głodne Twej egzystencji
jestestwo

8845 wyświetleń
147 tekstów
5 obserwujących
  • 8 January 2018, 11:21

    Dziękuję za wszystkie słowa

  • Malusia_035

    8 January 2018, 09:31

    bardzo ładny :)

    Pozdrawiam :)

  • RozaR

    7 January 2018, 00:07

    Bo każdy facet to łajdak a najbardziej Andrzeje
    Andrzeju - łajdaku

  • 6 January 2018, 11:54

    Ładne.
    Miłego dnia. :))

  • Smurf007

    6 January 2018, 10:30

    nieobecność to tylko wyższa forma obecności ;)

  • marka

    6 January 2018, 00:10

    Z tęsknotą, ale fajnie wyważony, dobrze się czyta.