Menu
Gildia Pióra na Patronite

Pragnienie

Nie umiem się Tobie oprzeć.
Kiedy Cię widzę serce bije mocniej, a w brzuchu budzi się stado motyli.
Nie wiesz o tym, bo skąd miałbyś wiedzieć.
Kiedy mnie mijasz ja uciekam wzrokiem bojąc się, że zobaczysz w nim całe moje życie.
Moją miłość, nienawiść, moje pragnienie.
Pragnienie Ciebie..
Wczoraj widziałam Cię o północy w parku, nie wiem co tam robiłeś, mógłbyś o to samo zapytać mnie.
Może włączy nas coś o czym sami nie wiemy.
Może tak samo jak ja kochasz nocne spacery w świetle księżyca.
Może tak samo jak ja lubisz liczyć gwiazdy, zapominając o całym świecie.
Może..

1237 wyświetleń
3 teksty
0 obserwujących
  • awatar

    10 June 2013, 10:49

    sprawdź czy jest lepidopterą, może poszedł do parku napić się piwa a dziewczyna o motylach