Menu
Gildia Pióra na Patronite

(19-24XI) do M

nie tak dużo,
odrobinę
bicie serca i szum krwi w żyłach
nie tak dużo,
dotyk i gesty
minimalne
znaczące
nie tak dużo,
słowa i dłużej niż
do śmierci
obecność

nie tak dużo
a jeśli nie tak dużo

to jedno

bądź i pozwól mi być
w życiu
swoim, które
nazwałbyś
naszym

3909 wyświetleń
102 teksty
4 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!