Menu
Gildia Pióra na Patronite

Anioł na resorach

Niespełnione dokonania
uśmiecham się

Ponad wszystko
pulpit to cały świat

Moją wolność
w złudzenie zamienia

Nikt prawie nie zna
mojego imienia

Jestem aniołem
w przestworzach sieci

Na pięciu palcach
mogę policzyć

Kto mnie lubi
a kto zapomniał

O przyjaciół trudno
miłość rozjaśnia

Mój bieg życia
dopóki kochasz

MNIE

93 771 wyświetleń
901 tekstów
21 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!