Menu
Gildia Pióra na Patronite

Niespełnienie

Niespełnieniem moim jesteś,
pragnę wnet wymazać Cię,
jednak wciąż z urokiem Twoim
me pragnienia łączą się.

Dzisiaj chcę zapomnieć wszystko,
odbić wreszcie myśli te,
które co noc są mi blisko,
które formy mają złe.

506 wyświetleń
4 teksty
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!