Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nieporadność

„Nieporadność”

Myśli toczące wojnę
W mojej głowie
Bez najmniejszej przerwy
Pustka.

Wciąż twoja twarz
Obijająca się o moją
Poczucie bezpieczeństwa
Pustka.

Nie poukładane sprawy
Brak zrozumienia
Ciągły ból
Pustka.

Miliony wspomnień
Brak nowych planów
Zagubiona w przyszłości
Pustka.

Samotność
Odgłos zgrzytania zębów
Mijający bezcelowo czas
Pustka.

Dziura w głowie
Konflikt myśli z rozumem
Wielka otchłań
Pustka.

Nieporadność ciała
Brak stabilizacji
Miliony problemów
Pustka.

Tęsknie
Wszystko wiąże z Tobą
Bo bez Ciebie przecież
p u s t k a.

3075 wyświetleń
48 tekstów
5 obserwujących
  • 16 March 2014, 16:34

    Gdyby to tak na "pstryk" można było...

    Pozdrawiam.

  • RozaR

    16 March 2014, 16:32

    Pustka - to termin źle rokujący.
    Polecam komuś wypełnić pustkę - a pokonasz też swoją . A on ? to tylko on.