Menu
Gildia Pióra na Patronite

Płonę...

Nie podchodź
gdy spalam się
od gorących łez
zamiast podać

Twarz na pierwsze
wiosenne słońce
które na krótką
chwilę pieściło by

Smutne spojrzenie
wbite w martwy
punkt zamknięty
na ludzki dotyk...

23.03.2016

52 828 wyświetleń
691 tekstów
82 obserwujących
  • słoneczniki

    23 March 2016, 21:51

    Wiosna czyni cuda... i coś w tym jest

  • krysta

    23 March 2016, 19:13

    Piękne wersy.
    :)

  • Naja

    23 March 2016, 18:56

    Ciepło wiosennego słońca może wpłynąć na martwy punkt, który ma szansę się otworzyć...:-)