Menu
Gildia Pióra na Patronite

Wspomnienia

Afcia

Nie patrz za siebie, to już nie wróci.
Patrz zawsze prosto, na twarz szczerych ludzi.
Z ziemi łez nie zbieraj, serca nie próbuj sklejac.
Czas sam Cię odnajdzie, co Zle będzie zabierać.
Nowe dostaniesz oczy z których niejedna łza zleci.
Nowy dostaniesz uśmiech który między łzami zaświeci.
Za sobą zostaw wspomnień szarość, przed sobą masz świat który ułoży się w całość.

420 wyświetleń
2 teksty
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!