Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nieoświetlony świat
Jakby słońce zakrył gęsty dym
i przepuszczał jedynie odcienie szarości
Głośno mi
Głośno mi w głowie
Co zrobić z myślami gdzie je ulokować
w tę beznadziejną porę zasypiania?
Obrzydliwy świat senności
Bardziej kolorowo mi jest gdy oczy otworzę
w nocy w absolutnej ciemności
Nie chce spać
nie chcę nie spać
Co zrobić z bólem tym co ciało zamienia
w jedną wielką bezsilność?
Ta ciemność wokół szuka moich słabości
Bezgłos nocy
Szumy słyszę w tej ciszy
Szumy i krzyki
Które patrzą mi w oczy i drwią
Jak uciszyć to skoro ręce na uszach nic nie dają
Widzę wciąż
nieoświetlony świat
Niech ktoś rozwieje te chmury

8312 wyświetleń
176 tekstów
17 obserwujących