Menu
Gildia Pióra na Patronite

Dla...

Nienawidzę tego uczucia opuszczenia. Może dlatego tak mi źle na myśl, że Cię nie będzie.

Nie cierpię gdy burzy się mój świat, kocham równowagę. Perfekcjonizm to moje drugie ja.

Bez Ciebie? Zaburza się stabilność w moim świecie. Opanowuje mnie lęk przed zawaleniem się azylu wokół mnie.

I niezależnie od tego jak często rozmawiamy, czy się spotykamy. Jesteś moim przyjacielem.

Częścią mojego życia. I gdy Ciebie nie będzie, zabraknie kolejnej ważnej dla mnie osoby.

Duszę się na myśl o Tobie tak daleko. Lecz wiem, że to jest to czego chcesz. I wiem, że będę Cię wspierać.

Bo przyjaciół się wspiera zawsze, nawet kosztem ukradkiem wyrwanego serca...

56 126 wyświetleń
486 tekstów
32 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!