Menu
Gildia Pióra na Patronite

Predator i Barnes

Nie kumam ja ludzi na głowach z dredami ...
na uj to tak robić z własnymi włosami ???
Odnóża ptaszników im z czaszek wystają
a często za lepszych się tacy też mają.

Predator to fajnie z dredami wygląda,
lecz on się z takimi włosami urodził ...
nie musi szydełkiem poprawiać ich co dnia
jak banda człowieków co z dredami chodzi.

No może jedynie Chris Barnes z Six Feet Under
z dredami wygląda lepiej niż Marley,
lecz on jest metalu ogromną legendą
i lepsze ma dredy od twoich, na pewno.

71 035 wyświetleń
1135 tekstów
9 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!