Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz Tekst dnia 29 April 2021

***

niejeden tunel na drodze
niejedna w życiu jaskinia

wystarczy odwrócić myśli
wyjść z pozorów
- z cienia -
zmysłami przejść poza mury

spotkanie z promieniem słońca
uczynić
dobra początkiem

39 586 wyświetleń
253 teksty
27 obserwujących