Menu
Gildia Pióra na Patronite

żal rozstania?

Nie dzwoń już do mnie.
Nie wołaj na daremno.
Kiedyś byłaś kimś bliskim.
Byłaś moją królewną.

To Ty odeszłaś zamykając
drzwi w pospiechu.
Zostawiłaś mnie samego
Bez nadziei, jej oddechu
Uciekłaś...
Dla czego???

Dzwonisz po latach i mówisz
-że, zapomnieć nie możesz...
Ja musiałem zapomnieć...
i nauczyć się żyć od nowa.
Ciężko mi było,
zrozumieć słowa:
że to koniec !
odeszła moja połowa...

Spakowałaś torbę, a w niej..
nasza przeszłość,wspomnienia,marzenia
dziś nie realne nie do spełnienia,
Nie zrealizuję ich już z Tobą
Dziś już dla mnie jesteś,
obcą osobą.

111 wyświetleń
2 teksty
0 obserwujących
  • agniecha1383

    15 October 2012, 00:31

    Trudniej jest przejść przez ten sam próg przez który raz się już przekroczyło w odwrotnym kierunku bez słowa pożegnania lub z ich nadmiarem i w złości...doskonale Cię rozumiem...pozdrawiam:)