Menu
Gildia Pióra na Patronite

Aksamit

niedoczytane stronice
przewertowane dłonią wiatru
droczą esencjonalnie
kusząc rześkością deszczu

niedokończone zdanie
jak urwany dotyk
ilekroć spróbuję dopisać
- jawi się zniweczeniem

i jesteś już tylko oczekiwaniem
w wizjach kreacji
mącącym stabilność

słabnie sensoryczność
utykam siebie w bezczasie

zachodząc(y) bielmem nieobecności

26 024 wyświetlenia
524 teksty
59 obserwujących
  • scorpion

    5 May 2020, 12:51

    Bóle przeszłości... może wcale niedalekiej. Niedokończone zdania potrafią być nieskończone.