Menu
Gildia Pióra na Patronite

Wstyd mi za was

Niedobrze to brzmi
Ale wstyd mi za was
Pogardzam czasami
Taka jest prawda

Można was nabrać
Podmienić wam myślenie
Byście byli przeciwko swoim
Trudno wam wytłumaczyć i zmienić

Więc teraz wam piszę
Po latach dziesięciu
Że szydziliście głośno
Że ten samolot w Smoleńsku

Drwiliście ze swoich
Ludzi dobrych
Nieznana jest u nas pogarda taka
No Boga dobrego wstyd mi za was

Do tej pory tak macie
To bielmo z oczu nie schodzi
I dalej mówicie jak obcy
I dalej przeciwko swoim

Jakby was zjednoczył
Ten grzech złorzeczenia
Niczym wspólne zabójstwo
Co z człowieczeństwa obdziera

76 521 wyświetleń
1012 tekstów
16 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!