Menu
Gildia Pióra na Patronite

NIebo sinieje

Niedaleko wydm
utonął ksiądz
wezwano na pomoc
helikopter pomarańczowy
który odleciał pusty
zostawiając go jak dorsza
na plaży
w worku foliowym

Kolejna tragedia
mieszkańcy Łeby są wstrząśnięci
a turyści jak stonka
na fali lepie

Widziałem trzech mężczyzn
z noszami
nieśli je dla niego
zachodziło piękne słońce
w dali
pod czerwoną wstęgą...

128 106 wyświetleń
1427 tekstów
95 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!