Menu
Gildia Pióra na Patronite

liryczny kochanek

nieciekawe życia momenty
pisze pióro w trudnych chwilach
wiersze poematy sonety
w okamgnieniu powstają

i co z tego że vena nadciąga jak burza
a mi najczęściej bywa smutno
pod tą osłoną dymną
vena i rozmamłanie nierozłączni

przyjaciele krok za krokiem
wszędzie razem idących
napisany wiersz jest jak potencjalny
kochanek który potrafi

wszystkie emocje
liryzm ubrać w fenomen
zakrywając rąbkiem tajemnicy
moja miłość zazdrosna o mnie
choć to nie zdrada

93 740 wyświetleń
900 tekstów
21 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!