Menu
Gildia Pióra na Patronite

NIECHAJ DZIŚ!

Niech Stwórca dziś serca nasze wyczyści
ze strachu, zwątpienia i nienawiści
a mózgi z niezdrowo trapiących nas myśli
by dzień nam szczęśliwy na jawie się wyśnił.

71 035 wyświetleń
1135 tekstów
9 obserwujących