Menu
Gildia Pióra na Patronite

szeptem

niech już będzie jak musi być
w ramionach ciszy niech śpi
mój spokój
święty

już chyba nic
po prostu
nic

o kwiaty dbaj
czasem mów do nich
wierszem

są takie dni że trzeba
wyjść

ostatnie

- może pierwsze

22 050 wyświetleń
189 tekstów
51 obserwujących
  • misiek45

    30 December 2013, 15:46

    Fajnie się czyta choc szeptem -pozdrawiam serdecznie:)

  • onejka

    30 December 2013, 11:15

    Jak Ty wyszepczesz, to tylko ciary zostawiają na skórze ślady słów...

    :)

  • 24 December 2013, 21:39

    Ta nieulotna magia w tym, co piszesz...