Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

Niebo staje się bliższe
od kiedy oddech
poczuła ma skóra
już mniej drżące serce
gdy dłonie z uścisków
nie wypuszczasz
ta pewność ,że jesteś
kochasz i będziesz
w spokoju dotykam gwiazd

o jedno bym śmiała
prosić po cichu
zatrzymaj dla nas
czas ...

Kochanemu ...N .ღ

20.12.2017
Malusia_035

https://www.youtube.com/watch?v=01jgYIZfHrM

56 061 wyświetleń
914 tekstów
93 obserwujących
  • Oskar Wizard

    22 December 2017, 11:03

    Wspaniały prezent dla Ukochanego. ;))))

  • Cris

    21 December 2017, 20:04

    Oby ten spokój trwaaaaaaał........
    Pozdrawiam serdecznie Malusia :)

  • 21 December 2017, 19:15

    Zakochani czasu nie liczą, ale on, squbany, nie chce się zatrzymać...
    Ładne. :))

  • kati75

    21 December 2017, 12:39

    pozdrawiam Malusia dużo ciepełka ;)